Rustfrie brugte tanke - Danish Trading Maskinhandel

Rustfri tanke/ståltank – Danish Trading Maskinhandel

Danish Trading Maskinhandel leverer rustfri tanke/rustfri ståltanke, der benyttes i forskellige sammenhænge. Læs mere om vores store udvalg af tanke her. Information om rustfri tanke og rustfri ståltanke Danish Tradings rustfri ståltanke bruges bl.a. til produkter, der ikke må blive udsat for rust og afsmitninger fra tanksiden. Specifikt kan der være tale om pulver, kemikalier og plastgranulat. Eksempelvis bruges rustfrie tanke i fødevareproduktionen og den farmaceutiske industri. I den farmaceutiske industri stilles der ofte høje krav. Dette kræver, at ståltankene er rustfrie for naturligvis at opfylde disse krav. Derudover skal ruheden indvendigt i de rustfrie tanke være fin. Derfor poleres tankene indeni og svejsningerne slibes ned.

Rustfri tanke og transporttanke - forskellige funktioner og størrelser

Vi tilbyder nye og brugte rustfrie tanke - herunder ståltanke. Danish Trading Maskinhandel tilbyder både store og små rustfrie ståltanke - med forskellige funktioner. Profil - Danish Trading Maskinhandel Vi blev grundlagt i 2010, hvor tanken var at handle med olie og olieaffald fra skibsindustrien. En efterfølgende omstrukturering har betydet, at vi nu udbyder hele produktionsanlæg, fabrikker samt maskiner og tanke. DTMH er placeret i Harndrup, hvor vi opbevarer og renoverer maskiner og udstyr. Produktionsudstyr kan være dyrt, men hos os kan man købe og sælge for markedets billigste priser.

Kontakt Danish Trading Maskinhandel

Har du spørgsmål til vores rustfrie tanke eller transporttanke, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 333 666 og få en uforpligtende samtale med én af vores medarbejdere. Vi kan kontaktes fra mandag til fredag fra kl. 8.15 til kl. 16.30. Vi ser frem til at modtage din henvendelse og fortælle dig mere om vores transporttanke.