Information om rustfri tanke og rustfri ståltanke

Information om rustfri tanke og rustfri ståltanke

Danish Tradings rustfri ståltanke bruges bl.a. til produkter, der ikke må blive udsat for rust og afsmitninger fra tanksiden. Specifikt kan der være tale om pulver, kemikalier og plastgranulat. Eksempelvis bruges rustfrie tanke i fødevareproduktionen og den farmaceutiske industri. I den farmaceutiske industri stilles der ofte høje krav. Dette kræver, at ståltankene er rustfrie for naturligvis at opfylde disse krav. Derudover skal ruheden indvendigt i de rustfrie tanke være fin. Derfor poleres tankene indeni og svejsningerne slibes ned.

Rustfri tanke - forskellige funktioner og størrelser

Vi tilbyder nye og brugte rustfrie tanke - herunder ståltanke. Danish Trading Maskinhandel tilbyder både store og små rustfrie ståltanke - med forskellige funktioner.

Profil - Danish Trading Maskinhandel

Vi blev grundlagt i 2010, hvor tanken var at handle med olie og olieaffald fra skibsindustrien. En efterfølgende omstrukturering har betydet, at vi nu udbyder hele produktionsanlæg, fabrikker samt maskiner og tanke.

DTMH er placeret i Harndrup, hvor vi opbevarer og renoverer maskiner og udstyr. Produktionsudstyr kan være dyrt, men hos os kan man købe og sælge for markedets billigste priser.