Excentersnekkepumper

Mangler du excentersnekkepumper? Du kan se vores udvalg af excentersnekkepumper her på siden, eller besøge os i Harndrup og få et godt tilbud. Du kan se billeder og varespecifikationer af pumperne på siden.

Pumpen giver et jævnt flow uden pulsation – dette er blot en af fordelene ved pumpen. Ydermere kan excentersnekkepumper varetage flere funktioner, derved er de meget alsidig samt modstandsdygtig. Excentersnekkepumper leverer en lav mængde i forhold til de kWh, pumperne bruger. De fungerer godt til højviskøse produkter, og da statoren er lavet af gummi, er de derfor ikke særligt fintfølende. Trykket på excentersnekkepumper er gode, og pumperne er almindeligvis selvansugende. Dog skal man være opmærksom på at tørløb med pumpen, kan ødelægge statoren i pumpen.

Kontakt Danish Trading Maskinhandel

Er du interesseret i at købe én af vores excentersnekkepumper? Så ring til tlf. 30 333 666 og få et uforpligtende tilbud på pumpen. Du kan også altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores excentersnekkepumper, som du gerne vil have besvaret inden, at du eventuelt får et tilbud herpå. Vi leverer vores excentersnekkepumper til virksomheder i hele landet til en god pris.