Kategorier

Seneste tilbud

Velkommen til Danish Trading Maskinhandel

Her har du mulighed for at finde netop de specielle brugte tanke eller maskiner, du har behov for i din produktion.

Vi opkøber, renoverer og videresælger alt indenfor tanke, procesudstyr, fylde / pakkemaskiner, transportudstyr og alt rustfrit udstyr til levnedsmiddelindustrien og den kemiske industri.

Vi kan naturligvis også tilbyde nye maskiner, pumper, reservedele, pakninger mm. Skulle vi ikke have netop den specielle tank eller maskine du søger, er der stor sandsynlighed for at vi kan skaffe den hjem.

Endvidere kommer vi gerne og rydder op i gamle lagre af maskiner og tanke, og gør pænt rent efter os.

Alle tanke og maskiner kan naturligvis besigtiges på vores lagerplads efter nærmere aftale.

Vi har netop købt Ullerslev Gamle Mejeri, hvorfra der nu er 2 pasteurlinier og en del tanke og pumper til salg.

  • Vi har netop købt en Maskinfabrik og en del værktøjsmaskiner fra en teknisk skole, hvor der er drejebænke, fræsere, punktsvejsere, en Donewell 25 tons lille cnc kantpresse, en 2,5 m pladesaks til 4 mm plade en excenter presse - lokker 32 tons med automatisk og semiautomatisk styring.

    Vi har netop købt en del maskiner fra en kyllinge køds producent - der er en gulvvasker, vacuumpakker, vacuumtumblere, en checkvejer, etikketteringspåsætter, filetteringsmaskine og meget mere.

    Vi har netop opkøbt ELF Olie`s produktionslinie med jerntanke fra 5 - 28 m3 malede indvendigt og udvendigt - mange af dem er med varmespiraler - en enkelt med et kraftigt røreværk og en hel del tandhjulspumper, der er som nye indvendigt. Endvidere er der en brovægt - der tager 160 tons - 16 m lang og med printer på udlæsningen.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Tak for dit abonnement!