Centrifugalpumper – se vores sortiment her

Hos Danish Trading Maskinhandel kan du se vores store udvalg af centrifugalpumper online, eller du kan besøge os i Harndrup på Fyn. Her har vi en masse pumper på lager, og du er velkommen til at komme og besøge os. Vores passion for branchen er stor – hos os får du derfor et godt produkt til en billig pris.

Information om centrifugalpumper

Pumpetypen, der leverer størst volumen pr. kWh den bruger, er centrifugalpumpen. Den er bedst til at pumpe ensartede lav viskøse medier, men ikke så god til store klumper og fremmedlegemer.

Centrifugalpumper er mindre fintfølende mht. at køre tør for produkt, leverer ikke meget tryk og er generelt ikke selvansugende.

Om Danish Trading Maskinhandel

Danish Trading Maskinhandel blev grundlagt i 2010. Idéen med DTMH var oprindeligt at handle med olie og olieaffald fra skibsindustrien. Senere ændrede vi dog kurs og begyndte at handle med maskiner, tanke, produktionsanlæg og fabrikker. Vi opkøber, renoverer og videresælger alt inden for tanke, transportudstyr, rustfrit udstyr, procesudstyr, fylde- og pakkemaskiner.

Gode priser på pumper

Hvis du køber pumper hos Danish Trading Maskinhandel, er du sikret produkter i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hvis du har fundet én eller flere centrifugalpumper på vores hjemmeside, som du er interesseret i at høre mere om, så kontakt os på telefon 30 333 666. Her giver vi dig mere information om pumpen og udformer samtidig et uforpligtende tilbud herpå.Fortæl os lidt om hvad du leder efter og det er absolut muligt at vi kan finde det til dig også selvom du ikke finder det på vores side, det er også muligt at vi kan hjælpe dig i retning af den helt rigtige pumpe som udfylder dit behov og hvor du får absolut mest for dine penge.