Profil

Danish Trading Maskinhandel opstod i 2010 hvor det var ideen at handle med olie og olie affald fra skibsindustrien, men blev senere omstruktureret til at handle med maskiner og tanke og ikke mindst med hele produktionsanlæg og fabrikker.


Ideen var at etablere en ærlig og reel handelsvirksomhed centralt beliggende i landet, hvor man kan købe og sælge produktionsudstyr til langt under prisen for nyt udstyr.


I 2012 købte Danish Trading Maskinhandel ejendommen på Vindebjergvej i Harndrup for at have et sted at opbevare og renovere maskiner og udstyr.


Danish Trading Maskinhandel køber og sælger brugt industriudstyr, såsom tanke, pumper, snegle, mixere, disssolvere, blandere, centrifuger, dekantere, køleudstyr etc.


Vi opkøber både fra levnedsmiddelindustrien, farve – lak industrien, værksteder og div andre industriområder.


Vi har netop opkøbt 12 stk. tanke fra en nedlukket fabrik på sjælland.

Der er følgende tanke klar til omgående levering :

7 stk. ens opretstående rustfrie tanke på hver 12 m3

5 stk. opretstående rustfrie tanke på hver 15 m3

Tankene er nu kommet hjem på pladsen og kan besigtiges efter aftale. 


Vi har senest opkøbt 65 brugte rustfrie syrefaste 20 m3 tanke på sjælland, som nu kan beses på vores plads i Harndrup på Fyn.


Sidste år opkøbte vi effekterne fra en større farve – lak virksomhed i Brøndby, hvor der var en del dissolvere, tanke, et større katodisk forbrændingsanlæg til dampe fra opløsningsmidler, og et større køleanlæg der kun havde været i drift i 1 år.


Vi har endvidere leveret 27 tanke til en større levnedsmiddelproducent på sjælland sidste år, og er netop i gang med at opgradere 16 stk. syrefaste rustfrie tanke med røreværk, til en større levnedsmiddelproducent i Jylland. Endvidere er vi rigtigt gode til at bygge røreværk, og ændre tankene efter kundernes ønsker.


Der er altid flere hundrede tanke på lager, der kan beses på vores plads i Harndrup efter aftale.


I er altid velkomne til at ringe med noget udstyr der skal afhændes, eller som I mangler i Jeres produktion til : Thomas Bro - tlf. 3033 3666 - eller se på hjemmesiden www.dtmh.dk


Der er mulighed for at besigtige lageret på 48.000 kvm i Harndrup, hvor man i ro og mag kan finde netop den specielle tank eller maskine man søger.


Endvidere er det meningen at udleje en del af arealerne i Harndrup, hvor der pt. er en hal på 1.000 m3 der er opdelt i 3 lejemål, og en del af udendørs arealerne er ligeledes til leje.