Excentersnekkepumper

Mangler du excentersnekkepumper? Du kan se vores udvalg af excentersnekkepumper her på siden, eller besøge os i Harndrup og få et godt tilbud. Du kan se billeder og varespecifikationer af pumperne på siden.

Pumpen giver et jævnt flow uden pulsation – dette er blot en af fordelene ved pumpen. Ydermere kan pumperne varetage flere funktioner, derved er de meget alsidig samt modstandsdygtig. Excentersnekkepumper leverer en lav mængde i forhold til de kWh, pumperne bruger. De fungerer godt til højviskøse produkter, og da statoren er lavet af gummi, er de derfor ikke særligt fintfølende. Trykket på excentersnekkepumper er gode, og pumperne er almindeligvis selvansugende. Dog skal man være opmærksom på at tørløb med pumpen, kan ødelægge statoren i pumpen.

Kontakt Danish Trading Maskinhandel

Er du interesseret i at købe én af vores excentersnekkepumper? Så ring til tlf. 30 333 666 og få et uforpligtende tilbud på pumpen. Du kan også altid ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores excentersnekkepumper, som du gerne vil have besvaret inden, at du eventuelt får et tilbud herpå. Vi leverer vores pumper til virksomheder i hele landet til en god pris. 

Excentersnekkepumpen eller positive fortrængningspumper om du vil kan benyttes til en lang række forskkellige formål og er ofte pumpen der kan pumpe medier andre pumper ikke kan klare fordi viskositeten er for høj. Mono pumpen som den også kaldes består af en enkelsnoet rotor som roterer excentrisk i i en dobbeltsnoet stator, hvilket giver et ikke pulserende flow. Pumpen fungere glimrende til væsker, slam såvel til ikke flydende materialer. Pumpen er selvansugende og yderst robust.