Transportbånd brugt og nyt

Har du et brugt transportbånd, som du gerne vil af med, eller vil du købe et? Så er Danish Trading Maskinhandel det rigtige valg! På vores hjemmeside kan du finde vores udvalg af brugte transportbånd. Du kan også besøge os i Harndrup på Fyn og få vejledning til, hvilket transportbånd du skal vælge.

Transportbånd har mange størrelser og overflader, og anvendes derfor til forskelligt brug. Transportbånd har dog én fælles funktion, nemlig at transportere et produkt fra et sted til et andet. Transportbånd designes gerne efter de forskellige produkter - eksempelvis glatheden og hastigheden på båndet, eller om der skal være medbringere på. Hos Danish Trading Maskinhandel kan du finde et brugt transportbånd, der passer dine behov. Skulle vi ikke have det transportbånd, du leder efter, kan vi formentlig skaffe det hjem.

Om DTHM

Vi er placeret i Harndrup på Vestfyn og vores lager er 48.000 m2 stort. Vi blev grundlagt i 2010 og handler med maskiner, fabrikker, produktionsanlæg og tanke.

Er du interesseret i et transportbånd brugt eller nyt?

Så kontakt os gerne og lad os fortælle dig om dine forskellige muligheder. Giv os et kald på tlf. 30 333 666og fortæl os om dine ønsker og behov for dit transportbånd brugt eller nyt. Du kan også sende os en e-mail på thomas@dtmh.dk med din forespørgsel. Så giver dig svar så snart, at det er muligt. Vi er din professionelle leverandør af transportbånd i hele Danmark.