Loberotorpumper – undersøg dem her

Se udvalget her på siden. Vi har både nye og renoverede pumper. Uanset hvad du søger, kan du sende en mail på thomas@dthm.dk eller ringe til os på 30 333 666 og høre nærmere.

 

Information om loberotorpumper

Pumperne anvendes oftest i fødevareindustrien og den farmaceutiske industri. De bruges både til større mængder og som doseringspumper med små mængder til fyldning af forskellige emballager.

Pumperne kan operere med højviskøse medier, der indeholder:

• Tørstoffer

• Opslæmninger

• Pastalignende væsker

• Diverse andre væsker

Produktnedbrydninger skal helst undgås og kan derfor mindskes ved et skånsomt pumpeprincip. Den har derudover følgende fordele: De pumper bl.a. regelmæssigt og kan tåle tørløb over en kortere periode. Nogle modeller kan desuden bruges til stærkt slibende eller trykfølsomme væsker og aggressive kemikalier. Alt efter tolerancerne i loberotorpumpen, kan de være selvansugende og give et fornuftigt tryk.

Om Danish Trading Maskinhandel

Vi har eksisteret siden 2010 og startede med at handle med olie og olieaffald fra skibsindustrien. Vi begyndte senere at handle med fabrikker, produktionsanlæg, tanke og maskiner. Derfor opkøber, renoverer og videresælger vi bl.a. tanke, rustfrit udstyr og pakkemaskiner.

Vores lager i Harndrup er på 48.000 m2. Her har du mulighed for at finde præcis det udstyr, du leder efter.

Vi rådgiver dig i dit valg

Er du i tvivl om, hvilke pumper, du skal vælge? Så står vores professionelle medarbejdere klar til at give dig en kompetent vejledning i, hvilke loberotorpumper i vores sortiment der kan anvendes til din opgave. Ring til os på telefon 30 333 666, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse alle hverdage fra kl. 8.15 til kl. 16.30. Du kan også altid sende en mail til thomas@dthm.dk