Blandeanlæg og diverse udstyr

Skal du i gang med et kommende projekt, hvor der er behov for et blandeanlæg? Eller er den gamle maskine gået i stykker, og er der opstået et behov for et større eller nyt anlæg? Hvis du står og mangler en ny maskine eller specialudstyr, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du er i tvivl om, hvad der bedst opfylder dine behov i forhold til de arbejdsopgaver, maskinen skal bruges til, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Vi har en stor erfaring inden for vores felt, og vi er altid behjælpelige med at give dig en kyndig og professionel rådgivning. Vi hjælper dig, så du får det korrekte anlæg med de rette specifikationer, som bedst opfylder de krav, du har til dit projekt.

Stort udvalg - vi skaffer det, du mangler

Vi forhandler et bredt udvalg af diverse udstyr og forskellige blandeanlæg til brug i industrien. Du kan på denne side se vores sortiment og læse mere om de forskellige blandeanlægs specifikationer. Søger du et blandeanlæg, der ikke er på siden? Så kontakt os gerne alligevel og hør nærmere. Der er en god mulighed for, at vi kan skaffe det hjem til dig. Danish Trading Maskinhandel har eksisteret siden 2010, hvor vi har opkøbt brugte anlæg og maskiner fra forskellige industrier som fx  levnedsmiddel-, farve- og lakindustrien samt forskellige værksteder. Vi sælger anlæg og maskiner, som er langt billigere end nyt produktionsudstyr. Vi er centralt placeret i landet, og vi er beliggende i Harndrup på Vestfyn ved Brenderup og tæt ved Middelfart, hvor vi opbevarer og renoverer maskiner og udstyr. Vi har desuden udendørs og indendørs lagerfaciliteter i Harndrup, som vi udlejer.

Kontakt Danish Trading Maskinhandel

Ring til os på tlf. 30 333 666 eller skriv til thomas@dtmh.dk og få et godt tilbud på dit nye blandeanlæg.