Persondatapolitik

  1. Generelt
  2. Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik") beskriver, hvordan Danish Trading Maskinhandel ApS ("virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.
  3. Persondatapolitikken gælder for personlige oplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler via virksomhedens websted, www.dtmh.dk ("webstedet").
  4. Virksomheden er dataansvarlig for dine personlige oplysninger. Alle henvendelser til virksomheden skal foretages via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
  5. Virksomheden indsamler dine personlige oplysninger
  6. Hvilke personlige oplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
  7. Når du besøger webstedet, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, såsom den type browser, du bruger, de søgeudtryk, du bruger på webstedet, din IP -adresse og oplysninger om din computer for at optimere konverteringen på webstedet, forbedre det og lave målrettet markedsføring.
  8. Når du køber et produkt på webstedet, indsamler vi oplysninger om dig, f.eks. Navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, oplysninger om hvilke produkter du køber og muligvis har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til opfyldelse. af vores regnskabsforpligtelser.
  9. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi indsamler oplysninger om dig, f.eks. Navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, oplysninger om, hvad du har købt og eventuelt returneret.
  10. Vi bruger de oplysninger, vi indsamler i forbindelse med dit abonnement på nyhedsbrevet, til at administrere abonnementet, tilbyde dig særlige fordele og til direkte markedsføring, herunder for at kunne informere dig om vores produkter og nye varer / tjenester og give dig andre nyheder og oplysninger, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi sender til dig.
  11. Når du udfylder vores kontaktbokse, indsamler vi oplysninger om dig, f.eks. Navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, udfyldte kommentarer og andre oplysninger, du har udfyldt.
  12. Hvad er grundlaget for samlingen?
  13. Indsamlingen af ​​oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på webstedet og opbygningen af ​​dette og tilbyde dig relevante tilbud.
  14. Vi bruger kun din IP -adresse til at bestemme din geografiske placering, hvis vi har modtaget dit særskilte samtykke hertil.
  15. Indsamlingen af ​​oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for at vi kan opfylde vores aftale med dig.
  16. Vi samler kun dem i pkt. 2.1.3 nævnte oplysninger, hvis du giver dit udtrykkelige samtykke hertil.
  17. Indsamlingen af ​​oplysninger nævnt i pkt. 2.1.5, er nødvendig for at vi kan komme i kontakt og i denne forbindelse have et minimum af oplysninger.
  18. Brug af databehandlere
  19. Vi bruger eksterne virksomheder til blandt andet at udføre den tekniske drift af webstedet, f.eks. Hjælper vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting og forbedring af webstedet og til din vurdering af vores produkter / tjenester. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruktioner og procesdata, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne kan ikke bruge dataene til andre formål end at opfylde aftalen med os og er fortrolige om disse.
  20. En af disse processorer, Google Analytics v / Google Inc, er etableret i USA. Den nødvendige garanti for overførsel af oplysninger til USAs sikringer ved certificering af databehandleren under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  21. Dine rettigheder
  22. For at skabe større oplysninger om dine oplysninger skal vi som dataansvarlig informere dig om dine rettigheder.
  23. Adgangsretten
  24. Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmelde os om oplysninger om andre, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger og modtagere af oplysninger, der evt. kan være, samt oplysninger om, hvor oplysningerne stammer fra.
  25. Du har ret til at modtage en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Ved distribution af flere eksemplarer opkræver vi og gebyr på 50,00 kr. Hvis du vil have en kopi af dine personlige oplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning sammen med bevis for, at du er den nødvendige.
  26. Retten til berigtigelse
  27. Du har ret til at få personlige oplysninger om dig selv rettet af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er en fejl i oplysningerne, som vi har registreret for dig, kan du skrive kontakt med os skriftligt, så oplysningerne kan rettes.
  28. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din registrering i vores kundeklub, har du mulighed for at rette via log-in til din brugerprofil.
  29. Retten til at slette
  30. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller nogle af dine personlige oplysninger slettet af os, f.eks. Hvis du tilbagekalder dit samtykke til din registrering i vores kundeklub. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. For at overholde vores regnskabsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtet til at slette dine personlige oplysninger.
  31. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
  32. I visse tilfælde har du ret til kun at have behandlingen af ​​dine personoplysninger begrænset til opbevaring, f.eks. Hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, er forkerte.
  33. Retten til dataportabilitet
  34. Du har ret til at få dine personlige oplysninger videregivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personlige oplysninger i forbindelse med:
  35. at du køber et produkt fra os, jf. 2.1.2, eller
  36. at du giver dit samtykke til, at vi kan bruge din IP -adresse til at bestemme din geografiske placering, jf. 2.2.2, eller
  37. at du giver dit samtykke til at abonnere på vores nyhedsbrev, jf. 2.1.3
  38. Retten til at gøre indsigelse
  39. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på webstedet og dets struktur, jf. 2.1.1
  40. Du har også til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. 2.1
  41. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, har vi ikke længere ret til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise legitime grunde til yderligere behandling.
  42. Retten til at trække samtykke tilbage
  43. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP -adresse til at bestemme din geografiske placering, jf. 2.1.1 og dit samtykke til at abonnere på vores nyhedsbrev, jf. 2.1.3. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan have ret til at fortsætte behandlingen, jf. 2. I sådanne tilfælde vil du blive informeret herom.
  44. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på thomas@dtmh.dk.
  45. Retten til at klage
  46. Du har til enhver tid ret til at indsende en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K om vores behandling af dine personoplysninger.
  47. Sletning af personoplysninger
  48. Hvis du ikke bruger vores websted i en periode på 1 år, sletter vi dog automatisk de oplysninger, vi har registreret om dig, for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra regnskabsårets slutning ) og forbrugerlovgivningen (den 2-årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
  49. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med, at du giver dit samtykke til, at vi sender dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, sletter vi, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi har ret til at fortsætte behandlingen, jf. 2.
  50. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med dit abonnement på vores nyhedsbrev, sletter vi, hvis du kontakter os her. I alle nyhedsbreve har du mulighed for at svare og derved fravælge dit abonnement. Ved at afmelde os sletter vi automatisk de data, vi har indsamlet om dig.
  51. Sikkerhed
  52. Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod utilsigtet eller ulovlig ødelæggelse, tab, ændring eller forringelse af personoplysninger og mod videregivelse eller misbrug af uautoriserede personer.
  53. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personlige oplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til dem.
  54. Kontakt information
  55. Danish Trading Maskinhandel ApS er dataansvarlig for de personoplysninger, der indsamles via webstedet.
  56. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte:
  57. Dansk Trading Maskinhandel ApS
  58. Vindebjergvej 16A
  59. 5463 Harndrup
  60. Tlf. nr.: 30333666
  61. E -mail: thomas@dtmh.dk
  62. Ændringer i persondatapolitikken
  63. Vi har til enhver tid ret til at foretage ændringer i denne persondatapolitik. Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil du blive informeret om dette ved dit næste besøg på webstedet.
  64. Hvis du ikke accepterer den ændrede politik, kan du ikke fortsætte med at bruge webstedet, og dine personlige oplysninger kan blive slettet.
  65. Versioner
  66. Dette er version 1.0 af virksomhedens persondatapolitik dateret 23.05.18
Denne hjemmeside bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Acceptér