Lagertanke - information om nye og brugte rustfri tanke og rustfri ståltanke

Danish Tradings rustfri ståltanke bruges bl.a. til produkter, der ikke må blive udsat for rust og afsmitninger fra tanksiden. Specifikt kan der være tale om pulver, kemikalier og plastgranulat. Eksempelvis bruges rustfri tanke som lagertanke i fødevareproduktionen og den farmaceutiske industri. I den farmaceutiske industri stilles der ofte høje krav. Det kræver, at ståltankene er rustfri for naturligvis at opfylde disse krav. Derudover skal ruheden indvendigt i de rustfri tanke være fin. Derfor poleres tankene indeni og svejsningerne slibes ned.

Rustfri tanke - forskellige funktioner og størrelser

Danish Trading Maskinhandel tilbyder store eller små tanke med forskellige funktioner:

  • Nye 
  • Brugte 
  • Ståltanke
  • Rustfrie tanke

Profil - Danish Trading Maskinhandel

Vi blev grundlagt i 2010, hvor tanken var at handle med olie og olieaffald fra skibsindustrien. En efterfølgende omstrukturering har betydet, at vi nu udbyder hele produktionsanlæg, fabrikker samt maskiner og tanke.

DTMH er placeret i Harndrup, hvor vi opbevarer og renoverer maskiner og udstyr. Produktionsudstyr kan være dyrt, men hos os kan man købe og sælge for markedets billigste priser.

God pris på lagertanke og rustfri tanke

Hos Danish Trading Maskinhandel kan du altid finde nye eller brugte tanke til en konkurrencedygtig pris. Er du for eksempel på udkig efter lagertanke eller brugte rustfri ståltanke? Så er der en god chance for, at du kan finde dem i vores sortiment. Ring til 30 333 666 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for nye og brugte ståltanke mv. Vi sidder klar ved telefonerne fra mandag til fredag. 

Lagertanke - til alle industrier og formål

Uanset set hvilken branche eller industri din virksomhed har virke er der en god mulighed for at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lagertank også selvom du ikke kan finde den her på hjemmesiden. Kontakt os helt uforligtende og vi skal gøre vores yderste for at finde den helt rigtige tank til din virksomhed til den helt rigtige pris. Vi har i mange ord hjulpet et hav af virksomheder og ved ofte hvor vi skal søge for at finde den rigtige løsning til netop din branche. 

Den rigtige størrelse og det rigtige materiale

Når du skal finde den rigtige beholder er størrelsen værd at gøre sig nogle overvejelser omkring. Ofte kan det være en god ide at se frem i tiden og ikke kun overveje hvilken størrelse der matcher her og nu , men også hvilke behov der kunne melde sig i fremtiden. De fysiske rammer er også relevante dels kan det være afgørende hvad man har plads til, men også et hensyn til om beholderen skal stå i kold lagerhal, udenfor eller i et opvarmet værksted. Det samme gør sig gældende når man vælger materiale valg, har du brug for en tank eller silo i glasfiber, stål, plast, polyethylen mv.. nogle gange kan det godt betale sig at satse på et størrelse og kvalitet der kan benyttes mange år frem, andre gange vil det være spild. Kontakt os vi sidder klar til at hjælpe med at finde den rigtige løsning.